Perisian untuk Memantau Kegiatan Komputer Perlu Dilindungi

perangkat

Perisian untuk memantau aktiviti komputer adalah alat yang sangat baik untuk mengawasi sama ada perjalanan anak-anak kita dalam talian selamat atau tidak, dan juga kaedah untuk memerhatikan sesiapa yang ingin mendapatkan tangan menyeramkan kepada anak-anak kita untuk niat buruk juga. Namun, untuk menjadikan pemantauan tersebut sebagai operasi yang efektif, kita perlu melakukannya secara rahsia dan rahsia. Bayangkan ini jika anda mahu … anak anda melihat ikon terpahat yang berdenyut di bar tugas baki sistem seolah-olah berkata, “Hai! Saya telah memerhatikan anda!”. Mereka akan segera menyedari bahawa mereka berada di bawah pengawasan dan hanya masuk ke salah satu rumah rakan mereka dan menopang diri mereka di depan komputer mereka untuk melakukan apa sahaja yang mereka inginkan, tanpa pengawasan, tanpa perlindungan dan tanpa bimbingan.

Oleh kerana itu, 918Kiss2 kita menggunakan perisian untuk memantau aktiviti komputer, kita perlu melakukannya tanpa menaikkan bendera tentang semuanya. Seharusnya tidak ada ikon yang berdenyut, dan idealnya tidak ada ikon sama sekali. Alat perisian yang paling berkesan untuk melakukan ini akan melakukan semuanya secara automatik, sejak komputer dihidupkan. Butang papan kekunci ditekan, klik tetikus diklik, laman web yang sering dikunjungi serta sembang dalam talian akan semuanya direkodkan dan dicatat secara tersembunyi ke dalam fail tersembunyi yang kemudiannya akan dihantar melalui e-mel kepada anda secara rahsia untuk tontonan main balik anda.

Untuk menggunakan perisian untuk memantau aktiviti komputer, kita sama sekali tidak jelas tentangnya, atau hanya akan mengalahkan keseluruhan tujuan, bukan? Untuk menangkap seseorang ketika melakukan tindakan moral yang boleh dipersoalkan, sama ada seseorang yang memancing sesat untuk anak kita atau anak kita yang berusia 14 tahun mempunyai idea untuk bermain rolet di kasino dalam talian, kita akan gagal melakukannya dengan membuatnya dengan baik diketahui bahawa kita memerhatikan mereka semasa kita melakukannya. Kita perlu bekerja secara tersembunyi, dan membiarkan aktiviti dalam talian berterusan secara semula jadi jika kita ingin melindungi anak-anak kita dengan kejayaan yang tinggi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.