Card Deck Shuffler – Adakah Anda Pernah Menggunakannya?

shuffler

Adakah anda pernah menggunakan Card Deck Shuffler? Mereka alat kecil yang rapi yang mempermudah dan mempercepat proses pengacakan. Sama ada anda bermain Black Jack, Texas Hold Em atau permainan kad lain diperlukan. Mari kita bincangkan betapa mudahnya mengendalikan pengocok kad dan juga beberapa ciri yang akan diberikan oleh pembuat kad.

Semua pemukul bekerja pada mega888 sama. Anda hanya membahagikan dek kad anda menjadi dua mega888s, meletakkan separuh daripadanya di setiap sisi pengocok di petak yang mudah dimuatkan. Setelah semua kad diisi jika anda menggunakan pengocok dek bertenaga bateri, anda menekan butang, tunggu beberapa saat, dan kad anda sekarang diacak dan siap untuk dikendalikan. Semudah itu.

Salah satu faedah terbesar menggunakan pengocok kad ialah ia mempermudah pengalihan beberapa dek kad. Walaupun kebanyakan shuffler akan mengocok dua dek kad secara serentak, ada yang dapat menangani hingga enam deck. Bolehkah anda bayangkan betapa sukarnya mengacak enam timbunan kad dengan tangan? Dalam keadaan di mana dek enam kad diperlukan, saya mesti mengatakan bahawa shuffler enam-dek adalah syarat. Sebilangan besar shuffler akan mengendalikan pelbagai geladak. Contohnya, beberapa shuffler yang paling popular dapat mengendalikan dua hingga empat dek sehingga anda tidak terhad untuk menggunakan empat penuh jika anda tidak memerlukan banyak kad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.